Povodom Dana zaljubljenih počinje akcija “Ljubav od utorka do utorka”

Ususret Danu zaljubljenih, Gradska knjižnica “Ivan Goran Kovačić” provodi akciju “Ljubav od utorka do utorka”. Od sutra pa do 14. veljače korisnici knjižnice pozvani su na “spoj na slijepo” s knjigom, CD-om ili DVD-om koje su za njih odabrali knjižničari. U knjižnici su se pobrinuli da “spoj s knjigom” bude dostupan svima, pa oni kojima knjižnica nije blizu, svoj tajanstveni zamotuljak mogu dobiti i u bibliobusu.

Iako bi povod mogao navesti na pogrešan trag, u tajanstvenim zamotuljcima ne nalaze se samo djela ljubavne tematike. Knjige, CD-e i DVD-e odabrali su knjižničari po ključu “za svakoga ponešto”.

Da ne budu zakinuti ni ljubitelji sedme umjetnosti, u Valentinovskoj ponudi knjižnice ovaj petak , u 18.30 sati, organizirana je i projekcija irsko-britansko-kanadske romantične drame “Brooklyn” snimljene po istoimenoj knjizi. Dodajmo na kraju podsjetnik da su paketi namijenjeni samo za posudbu, pa nakon što pročitate, poslušate i pogledate sadržaj svoga, isti ćete morati i vratiti u knjižnicu.