“Karlovac Open” okupio do sada rekordan broj sudionika

Karlovac je ovaj vikend domaćin Europskog kupa u kickboxingu “Karlovac Open”. Organizator, Kickboxing klub Tigar, u grad na četiri rijeke uspio je dovesti više od dvije tisuće natjecatelja iz 186 klubova iz 28 država. Na natjecanju će snage odmjeriti i 40-ak članova kluba domaćina.

“Osmi Europski kup u kickboxingu “Karlovac Open” okupio je do sada rekordan broj sudionika. Interes je premašio sva očekivanja, a odazvalo se čak 500-ak natjecatelja više nego lani i to iz cijele Europe”, rekao nam je organizator Zoran Cicvara, predsjednik KBK Tigar.

Bitno je reći da se ne radi samo o velikom sportskom događaju, već o događaju koji zbog velikog broja sudionika i trodnevnog trajanja nadilazi ove okvire. “Karlovac Open” nadrastao je Karlovac, pa u klubu razmišljaju o ograničavanju broja sudionika iduće godine kako bi se zadržala kvaliteta natjecanja. Jedna od opcija bila je i selidba kupa u Zagreb u neku od većih dvorana, no u klubu ističu da im je prije svega želja da ovo ostane karlovački sportski događaj.