Janko i Franjo Slaćanin ostaju na čelu DVD-a Dolnja Rečica

Janko Slaćanin ostaje predsjednik, a Franjo Slaćanin zapovjednik Dobrovoljnog vatrogasnog društva Dolnja Rečica. Odlučili su tako članovi na izbornoj skupštini društva.

– S protekle četiri godine možemo biti iznimno zadovoljni jer ostvarili smo sve što smo si zadali. U ovom mandatu nabavili s,p opremu za svih 19 operativnih članova. Nabavili smo i puno vatrogasne opreme, a u tom smjeru društvo će ići i u idućem razdoblju. Nastavit ćemo i s daljnim usavršavanjem našim operativnih vatrogasaca kroz specijalnosti kako bismo podignuli našu kvalitetu, kazao je zapovjednik Franjo Slaćanin.

Kvalitetu će podići i radom s mlađim članovima društva. DVD Dolnja Rečica ima šest natjecateljskih ekipa s kojima postižu sjajne rezultate. Dvije ekipe lani su sudjelovale i na državnom natjecanju.

– Ulagali smo i u dom, promijenili smo krov, a zadovoljni smo i što smo uspjeli završiti proces legalizacije. Imamo i puno planova za iduće razdoblje, želimo osvježiti unutrašnjost doma, a moram se zahvaliti i Vatrogasnoj zajednici grada Karlovca koja nas uvijek prati i bez čije pomoći ne bismo mogli realizirati svoje planove, izjavio je predsjednik Janko Slaćanin.