Korisnici Dječjeg doma i Centra na Baniji dobili vrijednu sportsku opremu

Karlovačka tvrtka Mercury već nekoliko godina u suradnji s Gradom Karlovcem donira Dječji dom Vladimir Nazor. Ove godine, uz njih, dio svoje donacije odlučili su dati i Centru za odgoj djece i mladeži na Baniji. Korisnici oba doma dobili su sportsku opremu i odjeću vrijednu oko 180 tisuća kuna.

Dan zaljubljenih bio je povod za posjet donatora Centru za pružanje usluga u zajednici “Vladimir Nazor”. Višegodišnji donatori zajedno s predstavnicima Dječjeg doma donijeli su odluku da se djeci pokloni sportska oprema i odjeća. Humanom činu ove godine se uključio i Grad Karlovac, a bila je to prilika da se predstavnici Gradske uprave i Gradskog vijeća zabave s mališanima izrađujući ukrase za Valentinovo. Ova donacija posebno je vrijedna za djecu koja su u poludnevnom boravku i nemaju pravo na odjeću, kažu u Centru “Vladimir Nazor”.

Nakon radionice s mališanima u Dječjem domu, donatori su posjetili Centar na Baniji, gdje su obišli i nedavno pretučenog azilanta iz Iraka koji se oporavlja u društvu prijatelja iz Centra.