NK Jaska uskoro će imati nove svlačionice i teren s umjetnom travom

Nogometni klub Jaska kroz nekoliko će tjedana imati nove svlačionice, ali i teren s umjetnom travom. Radi se o nastavku ulaganja Grada Jastrebarskog u sport. Nove će svlačionice koristiti nešto više od 200 nogometaša svih uzrasta koji treniraju u Klubu.

Nogometni klub Jaska ima devedesetogodišnju tradiciju, a u prostorije koje su inače u vlasništvu Grada nije se ulagalo zadnjih 40-ak godina. U Klubu trenira velik broj djece, s dobrim rezultatima. Nužno im je stoga osigurati što bolje uvjete treniranja.

Nogometaši su već počeli s bazičnim pripremama koje trenutno odrađuju u jaskanskom perivoju, teretani, koristi se i nogometno igralište pokraj tamošnje škole kako bi djeca imala kontinuitet, jer osim novih svlačionica, nogometni će klub uskoro imati i teren s umjetnom travom, čekaju se samo povoljni vremenski uvjeti kako bi taj dio posla bio završen.

U planu je nastavak ulaganja u sportske objekte, neki projekti bit će odrađeni i u ovoj godini, iako je investicija u NK Jaska trenutno najveća, ukupno oko 400 tisuća kuna.