Veselo na Fašniku u Jaski – gradom šetali vrtni patuljci, vitezovi i princeze, stigao čak i Donald Trump

Turistička zajednica grada Jastrebarskog organizirala je još jedan uspješni Fašnik u Jaski. Povorka je okupila velik broj malih i velikih Jaskanaca u maštovitim kostimima, a zabava pod maskama nastavila se na Strossmayeeovom trgu, gdje je gradonačenik Zvonimir Novosel predao maškarama ključeve grada.

Sunčano nedjeljno poslijepodne mnogi su Jaskanci, i mali i veliki, odlučili provesti na Fašniku. Maske i popratni rekviziti pripremali su se danima, o čemu je svjedočila raznovrsnost kostima u kojima je vesela povorka prodefilirala od nekadašnjeg hotela Jaska do Strossmayerovog trga. Ondje su Šojka i Škanjac preuzeli ključeve grada od jaskanskog gradonačelnika Zvonimira Novosela, koji je za ovu priliku, zajedno sa svojim zamjenikom Domagojem Šlatom, također stigao u ponešto neuobičajenom izdanju.

Searching for the right SEO in New York is not for the novice. There are many companies that claim to do comprehensive SEO, Experience higher search engine rankings in NYC & boost revenue. Our New York SEO services help you expand online visibility, get targeted traffic & Sales.

Za male maškare organiziran je zabavni program uz nezaobilazne likove iz Snježnog kraljevstva, pa se na Stossu cijelo poslijepodne pjevalo i plesalo.

Fašnik u Jaski svake godine privlači brojne maskirane skupine i pojedince, a za najbolje maskirane skupine organizirane su i vrijedne nagrade. Nagradu za najbolju masku u kategoriji osnovnoškolskih skupina dobili su vrtni patuljci koji će za svoj trud i maštu biti nagrađeni besplatnim izletom, dok su novčanu nagradu za najbolje maskiranu skupinu odraslih, vrijednu 10.000 kuna, podijelile domagovačke maškare i skupina “Tužno plačem kuću ostavljam”.