Podržite akciju za malu Saru!

Na Dan žena, Karlovčanin Marinko Stepinac okupat će se u hladnom londonskom jezeru u Hampstead Heathu za 8-godišnju djevojčicu Saru koja boluje od cerebralne paralize. Ovim činom Stepinac želi pomoći financiranju terapijskog jahanja za Saru, jer djevojčici to mnogo znači za razvijanje ravnoteže, sjedanja, držanja glave te se svakom odlasku u klub jako veseli.

Na fundraising platformi “Čini pravu stvar” Marinko Stepinac, poznatiji kao Stepi, pokrenuo je kampanju u kojoj poziva sve da ga podrže uplatama prema vlastitim mogućnostima.

„Nije mi strano okupati se u jezeru londonskog parka ili rijeci Korani u rodnom Karlovcu onda kada se nitko ne kupa. Sada sam toj svojoj aktivnosti odlučio dati humanitaran predznak. Kao medicinski tehničar, ali i jahač, znam koliko dječici s invaliditetom znači terapijsko jahanje. Stoga sam odlučio napraviti nešto kako bih pomogao njima i njihovim roditeljima”, napisao je Stepi u svom izazovu na platformi. Za Uskršnje praznike, kada se vrati u Karlovac, okupat će se i u Korani, a sve će biti popraćeno video zapisima.

“Čini pravu stvar” je jedinstvena online društvena platforma koja svakome omogućava da se angažira i na jednostavan način uz pomoć prijatelja i poznanika prikupi donacije za dobrotvorni cilj po izboru. Prijavljivanjem osobnog izazova koji je posvećen odabranom dobrotvornom cilju svatko dobiva mogućnost izravno pomoći prikupljanjem priloga te postaje pozitivni pokretač u svojoj zajednici.

Podržite našeg sugrađanina u ovoj plemenitoj gesti donacijama putem linka: https://cinipravustvar.hr/izazov/8-ozujka-okupat-cu-se-u-jezeru-londonskog-parka-hampstead-heatha/12952