HDZ predstavio kandidate u Dugoj Resi

U Dugoj Resi je jutros održano zajedničko predstavljanje kandidata Hrvatske demokratske zajednice koji će se na predstojećim lokalnim izborima boriti za mjesto čelne osobe grada, odnosno Karlovačke županije. Dok kandidata za župana Damira Jelića ne treba posebno predstavljati, kandidatkinja za gradonačelnicu Duge Rese Dijana Zadrović relativno je nepoznata široj javnosti.

Dijana Zadrović po struci je učiteljica razredne nastave i profesorica defektologinja. Dugogodišnja je ravnateljica Osnovne škole Generalski Stol. Na izborima u svibnju borit će se za funkciju gradonačelnice Duge Rese. HDZ-ova kandidatkinja komentirala je aktualnu gospodarsku situaciju u Dugoj Resi, rekavši da će raditi na otvaranju novih radnih mjesta i iskorištavanju turističkih potencijala, kako bi Duga Resa postala “grad ugodnijeg življenja”.

Da daju glas za promjene Dugorešane je pozvao i kandidat za župana Damir Jelić, obećavši podršku sa županijske, ali i državne razine.

Kandidati za zamjenike gradonačelnice su predsjednik dugoreškog HDZ-a Zlatko Grčić i nezavisna Melita Trgovčić, po struci diplomirana ekonomistica.