Novi web “Jastrebarsko stare slike”

U Gradskom muzeju Jastrebarsko održana je prezentacija i početak rada nove web stranice “Jastrebarsko stare slike”, koju je prije dvije godine putem facebooka pokrenuo Jaskanac Goran Ringel, kako bi prezentirao stare razglednice i fotografije iz prošlosti Jastrebarskog. Uz pokroviteljstvo Grada Jastrebarskog ovaj lijepi projekt širi se na novu platformu pa će biti dostupan većem broju zaineteresiranih.

Autoru je misao vodilja bila povezati starije i novije generacije, kroz povezivanje starog medija – fotografije i novog – interneta. Za facebook stranicu postojao je velik interes, dnevno ju je pratilo otprilike 2500 tisuće ljudi. Ovu lijepu priču koja spaja prošlost i budućnost i ljude širom svijeta prepoznali su u Gradu Jastrebarskom i podržali projekt.

Dizajn i izradu stranice autor je prepustio profesionalcima i ona je realizirana prema njegovoj želji, u retro dizajnu, na jednostavnoj platformi, kako bi ju svatko mogao koristiti, a ujedno moderna za mogućnosti uključivanja što više korisnika.