Grmoja i Bulj podrška Viloviću

U Demokratskom rasadniku u Dugoj Resi službeno je objavljena kandidatura za gradonačelnika Duge Rese, nezavisnog kandidata Zorana Vilovića. Podršku kandidatu došli su pružiti saborski zastupnici MOST-a Nikola Grmoja i Miro Bulj.

Kandidat za gradonačelnika Duge Rese Zoran Vilović predstavio je kandidate za svoje zamjenike Vesnu Brezović i Emila Belavića. Nezavisna kandidatkinja Vesna Brezović, odgajateljica je u vrtiću s 38 godina radnog staža, gradska vijećnica. Umirovljeni časnik Hrvatske vojske Emil Belavić, aktivan je član HVIDRA-e i Udruge hrvatskih branitelja dragovoljaca Domovinskog rata, također, gradski vijećnik.

Vilović je predstavio i osnovni dio svog programa kroz pet točaka: Reorganizaciju gradske uprave, Investiranje u demografsku obnovu, Razvoj infrastrukture, Stvaranje povoljne investicijske klime za poduzetnike i Razvoj poduzetničkog potencijala Duge Rese.

Saborski zastupnici Nikola Grmoja i Miro Bulj, došli su pružiti podršku kandidatu Viloviću i njegovom timu. “Promjene započinju na lokalnoj i regionalnoj razini”, istaknuli su saborski zastupnici. Grmoja i Bulj obećali su otvoriti vrata Viloviću na nacionalnoj razini , kako bi, ako dobije izbore, lakše ostvario sve projekte koje je najavio.