Pred rukometašima ključne dvije utkamice sezone – ”Moramo ostaviti srce na terenu”

Pred karlovačkim rukometašima važna je utakmica. U subotu u 19.30 sati u derbiju 16. kola Prve hrvatske lige jug dočekuju Biograd. Nakon prošlotjedne pobjede nad Crikvenicom zahvaljujući dobroj igri, u klubu su optimistični i vjeruju u novu pobjedu.

Biograd je trenutno drugi na ljestvici s jednakim brojem bodova kao i prvoplasirani Split. Karlovčani za njima zaostaju tek jedan bod, a upravo su ove dvije ekipe idući protivnici Karlovcu. Ključne su to dvije utakmice ukoliko se Karlovac želi vratiti u Premijer ligu.

– Biograd je dobra ekipa, fizički su jaki i ovo će biti teška utakmica, imaju visokog pivota s kojim će biti teško igrati jedan na jedan. Bit će tu puno posla za obranu koja mora biti čvrsta. Jedino rješenje je brza i atraktivna igra, moramo ostaviti srce na terenu. Moramo pobijediti jer nakon Biograda nas očekuje možda i odlučujuća utakmica sezone, a to je gostovanje u Splitu, kazala je trenerica Tanja Rašić.

Da su teške utakmice pred ekipom, slaže se i igrač Ivan Šnajder. Pogotovo kada se uzme u obzir da Špruk zbog ozljede neće nastupiti, Bačić i Ostarčević su upitni, a jedino se Sudarić u potpunosti oporavio. Stoga im je potreban sedmi igrač, odnosno podrška s tribina, a u klubu razmišljaju i o organizaciji autobusa za gostovanje u Splitu idućeg vikenda.

– Više o tome možete pročitati na našoj Facebook stranici. Tko želi ići treba se prijaviti u inbox da vidimo o kojem se broju zainteresiranih radi kako bi mogli početi s organizacijom puta, najavio je tajnik kluba Martin Galović.

Prije toga treba svladati Biograd, inače momčad koja je ove sezone doživjela samo jedan domaći poraz i to upravo od Karlovca.