KABA

Noć glazbe u Karlovcu

Noć glazbe manifestacija je kojom Glazbena škola obilježava rođendan Johanna Sebastiana Bacha te na taj način nastoji približiti klasičnu glazbu i umijeće sviranja svojih učenika i profesora široj publici. Noć glazbe održat će se u petak i subotu, 17. i 18. ožujka, s brojnim događanjima.

Noć glazbe, odnosno obilježavanje rođendana Johanna Sebastiana Bacha održava se treću godinu zaredom. Manifestacija će se održavati tijekom dva dana, 17. ožujka, u petak i 18. ožujka, u subotu. U petak će glazbene točke izvesti 73 učenika i 11 profesora. Svih osam koncerata završava profesorskim koncertom u 22:30 u koji su uključene mnoge mlade snage. Uz rođendansku tortu pripremili su i posebno iznenađenje.

Budući da su dvorane Glazbene škole premale za veliki interes koji je Noć muzeja izazvala prošlih godina, za ovu godinu našli su posebno rješenje kako bi svi mogli vidjeti što se događa. Sva događanja u školi moći će se pratiti na video zidu u parku i putem live streaminga na facebook i internet stranici škole.

U subotu će se proslava nastaviti od 10 do 12 sati puštanjem Bachove glazbe na radiju i u okolnim kafićima, dok će u isto vrijeme u Glazbenoj školi biti održana dva zanimljiva predavanja.

Brojna događanja unutar i izvan škole otvorena su za sve zainteresirane jer cilj ove manifestacije je širiti umijeće sviranja učenika i profesora Glazbene škole i približiti ih široj publici.

omicron