“Kidaj od svoje žene” ponovno u Jastrebarskom

Dramska družina Tomaš Mikloušić Gradskog kazališta Jastrebarsko tradicionalno je izvela svoju najigraniju predstavu ”Kidaj od svoje žene”. Iako se predstava igra diljem Hrvatske već više od 10 godina, ponovno je do zadnjeg sjedala napunila jaskansku kino dvoranu i oduševila publiku.

Članovi Gradskog kazališta Jastrebarsko već jedanaest godina igraju ovu jedinstvenu i nezamjenjivu predstavu i do suza nasmijavaju jaskansku publiku, od koje je većina već nekoliko puta pogledala predstavu. Svjetski dan kazališta glumci su odlučili proslaviti na ovaj način kako bi se prisjetili velikog dijela povijesti svoga kazališta i podsjetili Jaskance da je kazalište velik i važan dio grada i jaskanske kulture.

Dramska družina svakom novom izvedbom pokušava izvesti nešto neviđeno i učiniti već svima dobro poznatu radnju zanimljivijom, a ovoga je puta iznenadila publiku s dvoje novih glumaca koji su se prvi put okušali u zahtjevnim ulogama.

Poznata predstava, poznata radnja, poznata publika, ali i uvijek jednako oduševljenje na kraju, koje potiče glumce da nastave s ovom predstavom i svojim radom. Glumci naglašavaju da će, s obzirom na to da su došli do 10. godišnjice izvođenja ”Kidanja”, vjerojatno igrati predstavu i dvadeset godina nakon premijere, ali da se u ovoj kazališnoj godini pripremaju novi projekti i stari festivali. Od mnogih kulturnih događanja i tradicija u Jaski, ovaj će publici uvijek biti jedan od najdražih.