“Pande” uspješne na Čigra kupu

Na tradicionalnom turniru Čigra open i Čigra limač kup nastupilo je 722 natjecatelja iz Hrvatske, BiH i Slovenije. Među natjecateljima bila su i 23 člana karlovačkog taekwondo kluba „BANIJA PANDAS“, koji su se i ovaj put kući vratili s bojnim medaljama.

Čigra kup ujedno je i kriterijski turnir za kadetsku nacionalnu rang listu. Za stariji dio ekipe Banija Pandasa nastupilo je 18 natjecatelja. Mlađi kadeti Adriano Queta, Oskar Kovačić, Leon Katušin i mlađa kadetkinja Chiara Čumorić osvojili su zlatne medalje.

Lucio Matuzić, Patrik Pilipović i Renato Žgela te Josipa Žgela okitili su se srebrom. Bronca je otišla u ruke Jana Mašinovića i Josipa Žgele. Kod kadetkinja, Gabrijela Fehervari i Leona Grubiša bile su srebrne, a Lucija Hrebac brončana.

Ekipno su karlovačke Pande osvojile 1. mjesto u ukupnom poretku mlađih kadeta i kadetkinja te 2. mjesto u ukupnom poretku svih ekipa turnira. Na Čigra limač kupu nastupilo je pak pet malih boraca. Iako su ubilježili samo jednu pobjedu klinci su pokazali hrabrost, te je njihov trud i rad nagrađen utješnim medaljama.