Jelić: Poduzetnička zona Ogulin je primjer dobre prakse

Poduzetnička zona Ogulin posluje već 13 godina, a u njoj trenutno rade tri poduzetnika koja zapošljavaju gotovo stotinu ljudi. Poduzetničke zone velik su potencijal za razvoj gospodarstva što bi država trebala prepoznati, naglašeno je prilikom obilaska ogulinske zone.

Poduzetničku zonu u Ogulinu posjetili su župan Karlovačke županije Ivan Vučić, kandidat za župana Damir Jelić i kandidatkinja za njegovu zamjenicu Martina Furdek Hajdin. Zonu koja se nalazi u samom središtu Hrvatske, uz auto cestu A1 predstavio je direktor Mladen Stipetić.

Sadašnji župan Poduzetničku zonu je otvorio dok je bio ogulinski gradonačelnik. Sve je počelo dolaskom Bechtela koji je gradio auto cestu, a sad imamo jednu od najboljih zona, kaže Vučić.

Rad zone pohvalio je i Jelić, kazavši da je bio odličan potez otvaranje poduzetničke zone upravo na ovom mjestu u Ogulinu. Jelić je poručio poduzetnicima da ako žele gospodarski napredovati da prate primjere dobre prakse i da ono što je inventivno u Ogulinu prenose po čitavoj Hrvatskoj.