O digitalnom poslovanju i EU fondovima u Aquatici

U Aquatici je održana konferencija “Digitalno poslovanje i EU fondovi” namijenjena malim i srednjim tvrtkama, OPG-ovima i predstavnicima javnog sektora. Organizirali su je Grad Karlovac i Razvojna agencija Karla u suorganizaciji s Javnom ustanovom Aquatika.

Aquatika je još jednom bila domaćin zanimljivog događaja, a ovoga puta su kroz izlaganje ravnateljice Margarite Maruškić Kulaš podijelili svoje iskustvo u području digitalnog poslovanja i EU fondova.

“Inicijativa za ovu konferenciju je krenula iz IT odjela Grada Karlovca, s namjerom da se vrijedna informatička oprema koju ima Razvojna agencija Karla stavi u funkciju te da se malim i srednjim poduzetnicima, OPG-ovima i javnom sektoru pomogne u snalaženju u poslovanju”, istaknuo je direktor Karle Viktor Šegrt.

Uime glavnih organizatora i inicijatora, konferenciju je otvorio gradonačelnik Karlovca Damir Jelić, naglasivši da ga veseli što Aquatika širi svoju sreću i uspjeh dalje i što Razvojna agencija i Grad Karlovac mogu pomoći poduzetnicima u digitalnom sustavu.

Ovo je prva konferencija ovakvog tipa u Karlovačkoj županiji, a na njoj su sudionici bili informirani o tome kako mogu unaprijediti poslovanje koristeći moderne digitalne tehnologije, osigurati pouzdanost digitalnih podataka te iskoristiti mogućnost financiranja putem EU fondova za poslovanje uz korištenje interneta i ostalih novih tehnologija.