Kreativna subota u OŠ Grabrik

Još jedna u nizu kreativnih subota održana je u OŠ Grabrik. Ovog puta djeca su na raspolaganju imala deset radionica koje je vodilo 14 učitelja. Tema kreativne subote bila je I smijem se, i smiješ se.

Kada se prije desetak godina krenulo s organiziranjem kreativnih subota, nije očekivan ovako dobar odaziv, ali ni želja za sudjelovanjem gotovo svih karlovačkih škola. Osim škola cilj je u budućnosti u projekt uključiti i ustanove, poput Aquatike, muzeja, a sve u cilju poticanja kreativnosti i razvoja potencijala koje djeca imaju. Ovu kreativnu subotu iskoristilo je 168 učenika iz pet karlovačkih osnovnih škola.

Literarni radovi koji su nastali na ovim radionicama sigurno će pronaći mjesto u zborniku, likovni će biti izloženi, a neki će čak biti i poklonjeni.

Uz učitelje koji su zaposleni u OŠ Grabrik ovu su kreativnu subotu vodile i mlade učiteljice Ines Streljak i Jasmina Rendulić koje su svoju stručnu praksu odradile u ovoj školi. Jednu je radionicu vodila učenica trećeg razreda Franka Petrović.