Prvenstvo Hrvatske u inline hokeju nastavljeno pobjedama Karlovčana

Proteklog vikenda na terenu SC Kuna u Zagrebu nastavljeno je Prvenstvo Hrvatske u inline hokeju za seniore i U12 kategoriju.

Kadeti (U12 momčad) su odigrali protiv vršnjaka iz KHL SIsak, jednog od favorita natjecanja te upisali poraz rezultatom 14:1. Karlovčani su pokazali velik napredak u igri iako je gotovo cijela momčad i do dvije godine mlađa od suparnika.

U drugoj utakmici Karlovčani su pobijedili momčad KHL Sraka rezultatom 11:2. Od počeka susreta Karlovac je bio bolja momčad te zasluženo visoko slavio. Za Karlovac su igrali: Kurtagić Roko, Markezić Antonio, Šavor Radičević Mihovil, Kostelac Jakov, Primužak Mislav, Primužak Mia, Plavetić Krešimir, Max Banay i Bonjeković Leo.

Seniori kluba upisali su dvije važne pobjede u borbi za doigravanje. Prva utakmica protiv momčadi KHL Srake Samobor nije odigrana te je registrirana 5:0 za Karlovac zbog ne dolaska golmana protivničke momčadi. U drugoj utakmici Karlovčani su slavili s visokih 11:5 protiv momčadi KHL Sisak. Karlovčani su od početka nametnuli svoj ritam te rutinirano završili utakmicu. Za Karlovac su igrali: Marković, Ratkaj, Grahovar, Jutriša, Šegavić, Primužak, Kirš, Brckan i Pavlaković.