Predstavljeni kandidati HDZ-a za Općinu Bosiljevo

Iskorištavanje prometnog položaja općine, revitalizacija Starog grada i zapošljavanje lokalnog stanovništva samo su neki od planova kandidata za načelnika Općine Bosiljevo, nezavisnog Josipa Canjara i njegovog zamjenika, HDZ-ovog Nikole Leša. Predstavili su se pred zgradom općine zajedno s kandidatom za župana Karlovačke županije, Damirom Jelićem.

Josip Canjar, nezavisni kandidat na listi HDZ-a, borit će se na predstojećim lokalnim izborima za funkciju načelnika Općine Bosiljevo. Canjar je u mirovini, a radni je vijek proveo u privredi, radeći na nekoliko adresa, od Duge Rese, Karlovca i Zagreba, Sarajeva, pa čak do Istabula. Stečena iskustva, kaže, sada namjerava pretočiti u upravljanje općinom. Kandidat za zamjenika načelnika je HDZ-ov Nikola Leš, umirovljeni satnik Hrvatske vojske.

Planove kandidata za načelnika i zamjenika Općine Bosiljevo podržao je i HDZ-ov kandidat za župana Damir Jelić, uputivši poziv mještanima da na ih podrže na izborima, kao i listu HDZ-a.

Cilj je, poručuju kandidati, ne samo zadržati stanovništvo na ovim prostorima, već i otvaranjem radnih mjesta stvoriti uvjete za doseljavanje novih.