U utorak novi Traveller’s Cafe u Centru za mlade u Grabriku

Novo izdanje Traveller’s Cafea u Centru za mlade Grabrik bit će održano ovog utorka, 11. travnja s početkom u 20:15.  Volonteri Europske volonterske službe (EVS) udruge Carpe Diem Pablo, Théo i Felix organiziraju novo i ugodno druženje, a tom prilikom pozvali su dvoje mladih stranaca koji trenutno borave u Hrvatskoj – Danu iz Rusije i Levija iz Rumunjske. Oboje su trenutno također EVS volonteri u Hrvatskoj te borave i volontiraju u Zagrebu.

Dana (22 godine) je tijekom 2014. volontirala u kampovima u sjevernoj Italiji, a tijekom 2015. u Francuskoj. Levi (26 godina) je sudjelovao u više Erasmus+ razmjena mladih i treninga te će pričati o svojim iskustvima koje je stekao tijekom tih putovanja.

Traveller’s Cafe pokrenuli su EVS volonteri udruge Carpe Diem. Ovim događanjem žele omogućiti mladima u Karlovcu da upoznaju druge zemlje, kulture, nove osobe te ih potaknuti na promjenu u životu kroz putovanje i da izađu iz svoje comfort zone. Iz Centra za mlade pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže u utorak navečer, upoznaju naše volontere i njihove goste iz Rusije i Rumunjske.