Kickboxing klub Tigar uspješni na Turkish Openu

Članovi Kickboxing kluba Tigar Karlovac, Lucija Cicvara i Matko Živčić bili su vrlo uspješni na međunarodnom turniru Turkish Open, koji se održavao od 7. do 9. travnja u Antaliji u Turskoj. Na natjecanju je sudjelovalo više od 1450 natjecatelja, a Cicvara i Živčić osvojili su jedan pobjednički pehar i dvije srebrne medalje.

Lucija Cicvara je u seniorima u disciplini Point Fighting do 55 kg osvojila pobjednički pehar s ukupno tri pobjede, a srebrnu medalju je osvojila u disciplini Kick Light do 50 kg, nakon jedne predaje i pobjede te porazom u finalu od aktualne svjetske i europske prvakinje. Ovime je Lucija potvrdila zlato od prošle godine

Matko Živčić je najprije nastupio u seniorima u disciplini Kick Light te je u četvrtfinalu izgubio od domaćeg predstavnika. Drugi je nastup imao u seniorima u disciplini Light contact, gdje su mu prvu borbu predali, a u drugoj se borio protiv domaćeg predstavnika i izgubio na bodove.

Drugi dio karlovačkog Tigra nastupio je u Bihaću na međunarodnom Turniru. U konkurenciji od oko 400 natjecatelja Tigrovi su osvojili dvije zlatne, dvije srebrne i dvije brončane medalje. Zlata su osvojili Tomislav Stilinović u seniorima u disciplini Light contact do 69 kg, s jednom pobjedom te srebrnu u Kick lightu u seniorima do 69 kg, bez pobjede te Lukas Jurašić u starijim kadetima u disciplini Point fighting do 63 kg, s dvije pobjede.

Srebro je osvojio i Tomislav Šeketa u Kick Llightu do 84 kg, s jednom pobjedom, a bronce braća Ivan i David Furdek u juniorima, u disciplini Kick light do 57 kg.

Nastupili su još i Ivan Vuljanić, Leonardo Mikuljan i Leonardo Šeketa koji ovoga puta nisu uspjeli osvojiti medalje.