SDP će podržati kandidaturu Petračića za gradonačelnika, no na izbore izlaze sa svojom listom za Vijeće

Povjernik GO SDP- a Karlovac Nenad Livun poslao je priopćenje u kojem potvrđuje nagađanja da će ova stranka na predstojećim lokalnim izborima podržati kandidaturu Davora Petračića za gradonačelnika Karlovca. Kaže da u SDP-u vjeruju kako upravo Petračić može donijeti promjene u Karlovac i koji može potaknuti stanovnike Karlovca da izaberu novi smjer za njihov grad.

SDP će dati kandidata za zamjenika gradonačelnika iz svojih redova, a kada je u pitanju lista za gradsko vijeće, SDP Karlovac i NL Davor Petračić idu zasebno na izbore.

Smatramo da je jako važno imati snažno gradsko vijeće koje će djelovati u interesu stanovnika Karlovca, a SDP Karlovac će u tom vijeću i dalje biti glasan i jasan po pitanjima socijalne pravednosti i bržeg razvoja grada, te ćemo činiti sve što je u našoj moći da sugrađanima omogućimo ljepši, ugodniji i kvalitetniji život, poručuje Livun u svom priopćenju.

SDP Karlovac uvijek je kao prioritet postavljao interese građana grada Karlovca, pa će to napraviti i na predstojećim lokalnim izborima. Smatramo da je ovom gradu neophodna promjena vlasti koja će Karlovac učiniti transparentnijim, efikasnijim i boljim gradom za život, kaže Livun.