Općina Vojnić nagradila najzaslužnije stanovnike

Općina Vojnić danas proslavlja svoj dan. Svečanost je započela Svetom misom i polaganjem vijenaca na spomenike poginulima u drugom svjetskom ratu i u Domovinskom ratu. Na svečanoj Sjednici Općinskog vijeća najzaslužnijima su dodijeljena javna priznanja općine.

Usprkos problemima koji muče stanovnike Vojnića, a to su nezaposlenost i stambeno zbrinjavanje, ovdašnje stanovništvo živi u skladu, a to najviše pokazuju mladi kroz druženje i ples, naglasio je predsjednik općinskog vijeća Dragan Bjelivuk. Kad bi mladi dobili više mogućnosti ne bi razmišljali o odlasku iz ove općine, dodao je.

Gosti su na današnjoj Svečanoj sjednici Općinskog vijeća pohvalili Vojnić kao jednu od najuspješnijih općina u apliciranju i realizaciji raznih projekata. S najuspješnijima pohvalio se još uvijek aktualni načelnik Nebojša Andrić.

Dan Općine prilika je i da se nagrade najzaslužniji, pa je tako godišnju nagradu dobila tvrtka DS Smith, a nagrađeni su Željka Stojković, Nevenka Đurić, Sportsko društvo Petrova Gora, Srpski demokratski forum, Općinskog društvo Crvenog križa, Pavo Kalem, dr. Bojan Biočina, Anica Globan Kovačević, DVD Vojnić i Ferid Alibegić.