Večeras glazbeni show u Karlovcu uz Tonija Cetinskog, Pravila Igre, Radio Luksemburg i Davida Temelkova

Nakon showa u Bjelovaru i Sisku, velika koncertna turneja “Radijsko srce” stiže u grad na četiri rijeke. Sportska dvorana Mladost večeras će od 20 sati ugostiti četiri velika glazbena imena. Iskusni glazbeni lisac Toni Cetinski, uz potporu mladih snaga Pravila Igre, Radio Luksemburga i Davida Temelkova obećavaju večer za pamćenje.

Poznato je da Toni Cetinski kada su koncerti u pitanju, ne troši vrijeme uzalud. Od prve pojave na pozornici izaziva ovacije, a publika opčinjeno sluša njegove najveće hitove, ovoga puta u novom lepršavom glazbenom ruhu. Zajedno sa bendom, Toni na ovoj turneji pjesme izvodi u acoustic/electric verzijama, a cijela priča krenula je aktualnim regionalnim megahitom ‘Laku noć’.

Ne sumnjamo kako će se i u Karlovcu nastaviti pravo ludilo, kada je u pitanju jedan od najuspješnijih mladih bendova, Pravila Igre. Za ‘ludilo’ je zadužen ženski dio publike, koji dečke sa velikim oduševljenjem prati iz koncerta u koncert. Karlovac je nova postaja na kojoj će Pravila Igre promovirati svoj prvijenac, album godine ‘Nebo na mojoj strani’.

Žestoka pop-rock svirka svoj nastavak dobiti će i u Karlovcu gdje će publici još jedan odličan nastup priuštiti društvo iz Radio Luksmeburga. Svojom prepoznatljivom interakcijom s publikom, itekako opravdavaju mjesto na glazbenom nebu.

‘Ljubav na daljinu’ odvesti će vas do zvijezda i natrag uz nastup Davida Temelkova. Nakon nastupa u Bjelovaru i Sisku, David će ljubavlju ispuniti vaša ‘radijska srca’ svojim uspješnicama ‘Bila je bolja’ i ‘Dišem za nas’, te spomenutom novom autorskom pjesmom Miroslava Rusa, ‘Ljubav na daljinu’.