“Radijsko srce” zakucalo u Karlovcu

Velika radijsko-glazbena koncertna turneja ‘Radijsko srce’, organizirana pod pokroviteljstvom Hrvatske udruge radijskih nakladnika, sinoć se zaustavila u Karlovcu. U sklopu turneje predviđeni su koncerti u 14 gradova diljem Hrvatske. Karlovac je bio četvrti u nizu, nakon Bjelovara, Siska i Biograda na moru.

Radijsko srce sinoć je zakucalo i u Karlovcu. Sportska dvorana Mladost već dugo nije ugostila ovako veliki koncert. Karlovčani su u velikom broju došli poslušati poznata imena domaće glazbene scene čiji hitovi godinama vladaju radijskim eterom, a uz već dobro poznate, čuli su i nove pjesme. Toni Cetinski, Radio Luksemburg, Pravila igre i David Temelkov četiri su sata publiku držali na nogama.

Osim dugogodišnjih glazbenika, bila je ovo prilika i da se široj publici predstave mladi izvođači. Nekima je ovo bilo prvo sudjelovanje u ovako velikoj turneji. Mladi makedonski glazbenik David Temelkov, zvijezda realityja X-factor Adria prvi je put nastupio u Karlovcu.

Prema riječima predsjednika HURIN-a, Roberta Veseljaka, cilj ove turneje je spojiti radijski, glazbeni i koncertni svijet te vizualizirati radio kao najvećeg promotora hrvatske glazbe i izvođača. Uoči koncerta, svim izvođačima dodijeljene su prigodne plakete radija domaćina – Trend Radija. Turneja će trajati do lipnja, a završit će velikim humanitarnim koncertom.