Stari grad Dubovac konačno je, uz kulturnu i zabavnu ponudu, dobio i ugostiteljski sadržaj. Na otvorenju su se pojavila brojna imena iz karlovačkog javnog života.

Dugo najavljivano oživljavanje Starog grada Dubovca ugostiteljskim objektom sinoć se konačno i dogodilo. Restoran “Kastel” karlovačkog ugostitelja Željka Goluže ima ambiciju postati središte društvenog života grada, ali i obogatiti ponudu Starog grada za turiste koje put dovede u Karlovac.

Naime, uz poseban ambijent za koji je zaslužna lokacija, restoran nudi tradicionalna jela pripremljena na moderan način od namirnica domaćih proizvođača, te kvalitetna hrvatska vina i piva. Za pripremu hrane zadužen je renomirani zagrebački chef Zoran Gajić. Uz brojne druge goste iz karlovačkoj javnog života, ponudu i ugođaj došla je provjeriti i gradska pročelnica za društvene djelatnosti Andreja Navijalić čija su očekivanja optimistična.

S obzirom da restoran dijeli prostor Starog grada Dubovca s Gradskim muzejem, u gradskoj upravi nadaju se uspješnoj sinergiji umjetnosti, zabave i gastronomije koja će privući ne samo Karlovčane već i brojne druge goste.