Film za van novi je projekt udruge Izvan fokusa i partnera Radara i Kastela. Film za van je ljetno kino na otvorenom u Karlovcu u sklopu kojeg će se prikazivati isključivo aktualni i pretpremijerni filmovi. Manifestacija će se održavati u atriju Starog grada Dubovca.

Film za van je novi projekt udruge Izvan Fokusa i Radara nakon niza filmskih ekskluziva koje su pripremali u Karlovcu. Prvi film koji će Karlovčani moći vidjeti na Dubovcu je novi nastavak filmskog hita Pirati s Kariba. Premijera je 16. lipnja u 21 i 30, a ulaznice su već u pretprodaji putem online sustava kino.hr.

Posebnu atmosferu stvorit će i mjesto održavanja projekcija, gdje će biti osigurana i ugostiteljska ponuda. Sredinom lipnja očekuju nas nastavci dva velika filmska hita. Prvi su Pirati s Kariba, a drugi, također Disneyev hit – Auti 3.

Manifestacija se organizira kroz osam nezavisnih večeri, a u sklopu svake od njih bit će prikazan jedan film. Organizatori očekuju da će filmski hitovi i poseban ambijent biti dobar mamac za karlovačke filmoljupce.