Mostov kandidat u Ozlju Janko Razumić

Most nezavisnih lista predstavio je svog kandidata za gradonačelnika Ozlja. Radi se predavaču na Visokoj poslovnoj školi Libertas u Zagrebu, Janku Razumiću. Želja mu je osnovati podružnicu te škole u Ozlju.Također, kao gradonačelnik bi se trudio dovesti velike tvrtke, koje bi većim plaćama podigle standard Ozljana.

Janko Razumić je rođen u Ozlju i ondje živi. Bio je i u Domovinskom ratu. Na Visokoj poslovnoj školi Libertas u Zagrebu predaje predmete vezane za retoriku, psihologiju, vođenje, rukovođenje, duhovni menadžment, menadžment. Održava seminare diljem Europe, a bavi se i književnošću.

U programu mu je otvaranje poslovne škole i dovođenje svjetske korporacije u Ozalj, a “sve drugo morate pitati ljude jer oni najbolje znaju što im treba”, tvrdi Mostov kandidat. “Gradonačelnik je vođa kojeg su ljudi postavili da ih vodi i da im učini život ugodnijim, a ne da ga se morate bojati. Odluke se ne donose dekretom, nego dogovorom”, naglašava Razumić. Smatra da ima ključnu vještinu koja je potrebna gradonačelniku, a to je voditi ljude. Razvio ju je kao predavač školujući tisuće menadžera.

“Otvaranjem Poslovne škole u Ozalj bi došli novi ljudi, koji bi tu živjeli, studirali, trošili, a neki bi tu i ostali. Dovođenjem svjetske korporacije ovdje, otvorila bi se nova radna mjesta, ali i ta bi tvrtka dala veće plaće, što bi na neki način primoralo i ostale poslodavce da ih podignu, ako žele zadržati radnike, a sve zajedno bi podiglo standard Ozljana”, zaključuje Razumić.