Nova poslovna i upravna zgrada Zelenila

Tvrtka Zelenilo od veljače ove godine, u Primorskoj ulici, u blizini najvećih karlovačkih groblja, gradi novi poslovni prostor. Cilj je poboljšanje uvjeta rada i kvalitetnije pružanje usluga na pristupačnijem mjestu. Novi prostor imat će 933 četvorna metra prostora i u značajnoj će mjeri povećati kvalitetu pogrebnih usluga.

Buduća poslovna i upravna zgrada objedinit će sadržaje vezane za pogrebne usluge, a ukupno ulaganje iznosit će oko sedam milijuna kuna.Trenutno se izvode radovi betoniranja ploče suterena, koja je ujedno i najzahtjevnija ploča. U nastavku će se zidati zidovi suterena. Radovi teku prema terminskom planu, tvrdi izvođač radova.

U prizemlju zgrade planira se izgradnja cvjećarnice i spremišta, prostorije za izradu aranžmana, blagajne, prostora za prijem korisnika za potrebe Pogrebnog odjela, skladišta pogrebne opreme, spremišta lijesova te sanitarnog čvora, čajne kuhinje i prostorije za odmor osoblja. Na prvom katu predviđena je izgradnja uredskih prostora.

Tvrtka Zelenilo d.o.o. kao investitor budno prati dinamiku radova i zadovoljni su njihovim tijekom, a gradilište je obišao i gradonačelnik Karlovca Damir Jelić. Pohvalio je općenito poslovanje Tvrtke pod vodstvom direktora Stjepana Turkovića, ali i sam projekt s aspekta odnosa prema pokojnicima u kojem se očituje i odnos prema budućnosti.

Završetak radova predviđen je za kraj listopada ove godine i u Zelenilu se nadaju da bi otvorenje moglo biti do blagdana Svih svetih.