Dosadašnja vlast u gradu Karlovcu pokazala je da ne zna ništa, vrijeme je da se grad probudi iz uspavanke u kojoj se nalazi već 27 godina i da krene u novi početak, poručio je između ostalog predsjednik SDP-a Davor Bernardić na predstavljanju kandidacijske liste SDP-a i Hrvatskih laburista za Gradsko vijeće.

Nositelj liste ove dvije stranke za Gradsko vijeće je Dubravko Golubić, koji je ujedno i kandidat za zamjenika gradonačelnika Davoru Petračiću. Lista je spoj iskustva i mladosti, mudrosti i energije, a na njoj se nalaze brojni stručnjaci, kažu iz SDP-a.

Potpredsjednica Hrvatskih laburista, ujedno i četvrta na listi za Gradsko vijeće Snježana Kirinić, rekla je da se radi o koaliciji u kojoj nema crnih torbi, nema raznoraznoga kriminala, pretvorbe i privatizacije, nema nikakvih afera i  to je lista koja može ponuditi građanima puno više nego dosadašnja lokalna vlast koja je vladala.

Predsjednik ŽO SDP-a Damir Mateljan rekao je da ne postoji grad te veličine u Hrvatskoj, kojim se upravlja na tako provincijalan način kako se upravlja gradom Karlovcem te kazao da grad zaslužuje više.

Ova koalicija ima detaljan program i plan rada, nudi novu budućnost i perspektivu za razvoj grada, izađite na izbore i pokažite lažnim domoljubima kako se voli Hrvatska i Karlovac, radom i poštenjem, poručio je Bernardić.