Jelić: Od ponedjeljka krećemo još motiviranije

Točno u ponoć počinje izborna šutnja koja traje sve do nedjelje u 19 sati kada se zatvaraju birališta. Danas posljednjeg dana u kojem kandidati imaju mogućnost govoriti, gotovo svi su to i iskoristili za posljednje obraćanje biračima. HDZ-ov kandidat za župana Damir Jelić tako se na početku na završne konferencije za novinare osvrnuo na kampanju.

– Ova kampanja bila je afirmativna, udaraca ispod razine pristojnosti bilo je samo u jednom trenu, ali ja osim imena naših kandidata nisam spomenuo niti jedno drugo ime iz drugih stranaka u negativnom kontekstu pa mi to daje pravo da vas podsjetim na naš stil na kojem ćemo ustrajati i nakon ponedjeljka još i jače, kazao je Jelić.

Dodao je i kako su liste HDZ-a pune stručnih ljudi, na njima su i nezavisni kandidati te zastupljenost žena, ali one nisu kvota, već osobe integriteta, naglasio je Jelić te podsjetio na najvažnije odrednice programa.

– Prva i najznačajnija tema jest briga za smanjenjem siromaštva i povećanjem radnih mjesta. Dosta je problema vezano uz poplave, ali očekujemo da Vlada obranu od poplava Karlovca, Ogulina i Ozlja proglasi strateškim projektom. Očekuju nas i poslovi u prometnoj infrastrukturi kao i žestoka borba za mlade da pronađu svoje okrilje u vlastitoj županiji u srcu Hrvatske, istaknuo je Jelić.

Najavio je kako već od ponedjeljka njegov tim počinje raditi još motiviranije za dobrobit Karlovačke županije te pozvao birače da izađu na izbore.