Petračić: Vrijeme je za bolji standard i razvoj Karlovca

U bivšoj državi mogli ste biti direktor samo ako ste član partije, a danas je situacija još gora, vi danas ne možete biti ništa ako niste član ili ako nemate dobro poznanstvo u politici, poručio je nezavisni kandidat za gradonačelnika Karlovca Davor Petračić koji je posljednjeg dana prije šutnje najavio borbu protiv karlovačke hobotnice.

– Danas živimo lošije, projekti koji bi unaprijedili ovaj grad ne idu naprijed, plaćamo previsoke troškove života, a tvrtke preplaćuju svoje usluge. Uzrok takvog stanja upravo je politčka hobotnica. Mi ćemo to promijeniti, toj hobotnici ćemo podrezati krakove jer sazrijelo je vrijeme za bolji standard grada Karlovca i njegov razvoj, najavio je Petračić.

Petračić je prigovorio i sustavu obrane od poplava jer smatra da je nelogično da lijeva obala Kupe do Rečice bude završna faza izgradnje. Što se tiče izbora, očekuje prolazak u drugi krug.

– Idealni je trenutak da HDZ evoluira iz stranke koja ne priznaje tuđa mišljenja u jednu demokratsku stranku, a to može napraviti samo ako ode u oporbu. Ja se nadam prolasku u drugi krug i nadam se da u Gradskom vijeću nitko neće imati većinu tako da se više nikada ne dogodi krajnje nedemokratska atmosfera gdje se ne priznaje niti razmatraju prijedlozi oporbe, poručio je Petračić i dodao da je njegova prednost atraktivan i dugoročan program koji nije pisan samo za ove izbore.