Koalicija umirovljenika dala podršku HDZ-ovom kandidatu za gradonačelnika

Karlovački umirovljenici zadovoljni su rezultatom postignutim na lokalnim izborima. Vezano uz drugi krug izbora za gradonačelnika, podršku su izrazili HDZ-ovom Damiru Mandiću.

Akcija umirovljenici zajedno, Hrvatska stranka umirovljenika i nezavisni kandidati s nositeljem liste Dubravkom Delićem, udružili su se s ciljem osvajanja mandata u Gradskom vijeću Grada Karlovca, u čemu su uspjeli te će u njemu zastupati interese umirovljeničke populacije, poručio je Delić s konferencije za medije.

Izborni program ove opcije temelji se unaprijeđenju programa i akcija koje doprinose kvaliteti života građana treće životne dobi. No osim socijalne osjetljivosti, u fokusu su i druge teme, kao što su zalaganje za formiranje deponija građevinskog otpada, izgradnja kompostane, poticanje istraživanja mogućnosti korištenja geotemalne energije, humanizacija odnosa prema napuštenim životinjama, te poticanje mjera vezanih uz poduzetništvo i OPG-e.

U realizaciji tih ciljeva, zaključio je Delić, bit će uspješniji pobijedi li u drugom krugu izbora za gradonačelnika HDZ-ov kandidat Damir Mandić, kojemu umirovljenici zato izražavaju javnu podršku.