Bernardić pružio podršku Misiru

Općina Draganić svog će načelnika birati u drugom krugu između SDP-ovog Anđelka Misira i HDZ-ovog Stjepana Bencetića. Sedam se lista borilo za ulazak u Gradsko vijeće, bilo je šest kandidata za načelnika i borba u drugom krugu je neizvjesna, a Misir je uvjeren u pobjedu. Podržati ga je došao i šef SDP-a Davor Bernardić.

Kandidat SDP-a Anđelko Misir uvjeren je u pobjedu u drugom krugu iako ga od HDZ-ovog Stjepana Bencetića dijeli skoro 12 posto glasova razlike, ali računa na podršku ostalih ostalih lista i kandidata koji nisu uspjeli ući u drugi krug.

Podršku je dobio i od županijskog i hrvatskog predsjednika SDP-a, Damira Mateljana i Davora Bernardića, koji su ga došli osobno podržati na predizbornom skupu u Kulturnom centru u Draganiću.

Misir ističe da će s njime Draganić dobiti ono što mu nedostaje u posljednjih desetak godina, a to su nove ideje, novi planovi u kojima neće funkcionirati samo oni podobni. “Neću gledati samo stranačke boje, ne zanimaju me “lijevi ili desni”, zanimaju me ljudi, a svatko tko ima cilj da nama bude dobro u Draganiću i da se nešto postigne sa mnom će profitirati”, tvrdi Misir.