“Zaplovimo u budućnost”

Otkako je 1. svibnja uplovila u Karlovac, žitna lađa Zora oko sebe veže razne aktivnosti. Jedna od njih planirana je za subotu, 3. lipnja, kada će se na lađi u Brođanima odvijati bogat kulturno umjetnički program pod nazivom “Zaplovimo u budućnost”.

U pripremi je niz aktivnosti koje obuhvaćaju novu turističku sezonu u Karlovcu, a vezane su za ovaj jedinstveni turistički proizvod, koji treba postati snažan čimbenik lokalne zajednice karlovačkog Pokuplja. Jedno od promotivnih događanja koje nas očekuje održat će se u subotu 3. lipnja u Brođanima pod nazivom “Zaplovimo u budućnost”. Organizirali su ga DVD Brođani, Mjesni odbor Skakavac, socijalna tvrtka Aurora Colapis i Društvo Zvono uz Kupu.

U programu će sudjelovati KUD Rečica, KUD Župe sveti Rok Skakavac, KUD sveti Rok Brežani, Grupa Happyness, a kao posebni gosti vokalni ansambl Singrlice.

Na lađi i u blizini lađe u Brođanima će se tijekom ljeta svake subote i nedjelje odvijati različite aktivnosti. Početak ovih druženja predviđen je u popodnevnim satima, s početkom u 16 i 30. Bit će tu plovidbe uz mirise lavande, večer sevdaha, rok popodne, posjet OPG-ima i puno drugih zanimljivih druženja za djecu i cijele obitelji, na koja su dobrodošli svi željni nečeg zanimljivog i drugačijeg.