Rukometašima počele pripreme za novu sezonu

114

Održana je prozivka rukometaša 7. kolovoza te su seniori Hrvatskog rukometnog kluba “Karlovac” imali prvi trening, prije kojeg je prozivku napravila trenerica Tanja Rašić.

Nakon uspješne sezone rukometaši Karlovca krenuli su s pripremama za nadolazeću sezonu. Usprkos strahu od odlaska iz kluba pojedinih igrača zbog upisa na fakultete ipak su se odazvali gotovo svi igrači osim Renata Milovca i Josipa Paulića.

U novim dresovima i s novim pojačanjem Matijom Perajicom rukometaši Karlovca idu u novu sezonu. Cilj im je jedno od prva 4 mjesta u Premier ligi. Svemu ovome prethodit će svakodnevne i naporne pripreme s njihovim trenerima. Fizičku pripremu s rukometašima odradit će njihov kondicijski trener Ivan Puklavec. trenerica Tanja Rašić istaknula je kako će treninzi  ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom biti po dva treninga dnevno a srijedom i subotom jedan.

Prva utakmica u Premier ligi predviđa se 23. rujna u dvorani na Rakovcu protiv Maksimir Pastela iz Zagreba. Vjeruju kako će ih velik broj Karlovčana doći podržati.