Lopovi ne miruju ovih dana. U srijedu u poslijepodnevnim satima provaljeno je u kuću i skladište U Dugoj Resi odakle je otuđen bicikl, prijenosno računalo, fotoaparat, udarna bušilica i novac u vrijednosti većoj od 43 tisuće kuna. Policijski službenici uhitili su 29-godišnjaka i 30-godišnjaka zbog sumnje u počinjenje teške krađe te će po dovršenom kriminalističkom istraživanju protiv obojice biti proslijeđena kaznena prijava, a pronađene stvari vraćene su vlasniku.

Jučer u poslijepodnevnim satima u kuću 76-godišnjaka na području Draganića došle su dvije nepoznate ženske osobe te ga pitale ima li plastičnu ambalažu. Tom prilikom iskoristile su nepažnju 76-godišnjaka te mu iz novčanika otuđile novac. Prilikom bijega uočio ih je 44-godišnjak, a one su novac odbacile i pobjegle. Novac je vraćen oštećenom, a u cilju utvrđivanja počinitelja provodi se kriminalističko istraživanje.

Jučer tijekom noći na odmorištu Modruš na autocesti A-1, nepoznati počinitelj je iz nezaključanog kamper vozila čeških registracijskih oznaka otuđio novac i osobne dokumente, vlasništvo 55-godišnjeg češkog državljanina. Materijalna šteta je više tisuća kuna.