LET3 nastupio na prvoj večeri PickUp Music Festivala

153

Intimnom svečanošću 10. kolovoza za sudionike Foto dana mladih, u prekrasnom ugođaju Aquatike – Slatkovodnog akvarija Karlovac, otvoreni su 7. Foto dani mladih.

U sklopu svečanosti otvaranja, svi sudionici Foto dana mladih imali su priliku razgledati slatkovodni akvarij te se potom uputili na PickUp Music Festival. Oduševljenje sudionika povećalo se vidjevši Stari grad Dubovac, najljepšu kulisu koju jedan glazbeni festival može imati. „Nisam mislila da je Karlovac ovako prekrasan grad! A Stari grad me oduševio! Glazba u ovom ambijentu ne može biti bolja, a još mi je draže vidjeti ove entuzijastične mlade ljude kako to sve pripremaju za nas!“, izjavila je Lucija Madjanović, sudionica radionice snimanja DSLR fotoaparatom.

PickUp Music Festival u prvoj večeri ugostio je dugoreški bend March or Die, zagrebački Mr. Albino, karlovački nagrađivani bend Tight Grips, a vrhunac večeri bio je koncert popularnog benda LET3. Na samom početku večeri, organizatori su se ispričali zbog velikog nevremena koje je oštetilo dio tehnike i uzrokovalo kašnjenje koncerta. Nažalost je oštećen i veći dio rasvjete što je uzrokovalo znatno lošije svjetlosne uvjete i umanjilo najavljeni light show. Ipak, atmosfera se vrlo brzo zagrijala, a publika je bila i više nego raspoložena! Riječki pankeri, kao vrhunac večeri, ni ovoga puta nisu razočarali. Gotovo 1.000 ljudi posjetilo je prvu večer PickUp Music Festivala.