Raspisan natječaj za kratku priču “Zlatko Tomičić”

Književni krug Karlovac raspisuje nagradni natječaj za kratku priču “Zlatko Tomičić 2017”. ​Natječaj je otvoren do 31. listopada 2017.

Ove godine zbog sufinanciranja natječaja od strane Grada Karlovca i Karlovačke Županije novčanim nagradama bit će nagrađene tri kratke priče. Prva nagrada je dvije tisuće kuna za najbolju priču, druga nagrada je tisuću kuna, a treća 500.

Prosudbeno povjerenstvo prima po jedan rad od svakog autora. Radovi ne smiju biti duži od 5 kartica teksta i ne smiju biti uzeti kao dio iz dužeg proznog djela. Priče moraju biti napisane na hrvatskom jeziku i ne smiju biti objavljene. Radovi se šalju u .doc zapisu na CD-u u jednom primjerku i obavezno u tri istovjetna ispisa kuvertirano pod šifroms rješenjem šifre u zasebnoj zatvorenoj kuverti, koja mora sadržavati: ime i prezime, adresu, OIB, broj žiro-računa u IBAN formatu, SWIFT / BIC banke i broj telefona autora.

Sva pitanja pošaljite na e-mail adresu : zelimir.sain1@ka.t-com.hr. Pravo sudjelovanja imaju svi državljani Republike Hrvatske, bez obzira žive li u Hrvatskoj ili inozemstvu, a prijaviti se mogu slanjem jednog rada na adresu:
Književni krug Karlovac (za natječaj)
Banjavčićeva 8
47000 Karlovac​