Bogat program ovogodišnjeg Špancirfesta

113

U deset dana trajanja, od petka 18. do nedjelje 27. kolovoza, najveći, najveseliji i najraznovrsniji hrvatski festival donosi četiri glazbene pozornice, 400 programa, ulične performere, Luminarium, food&fun u Kraljevskoj zoni, Vindiland, vrhunska vina u Vinskom gradu, 100-injak izlagača s bogatom ponudom, Heroje ulica, sadržaje za djecu u Parku kreative, kreativne i glazbene radionice i još mnogo toga.

Ovogodišnji Špancirfest u deset dana trajanja donosi više od 400 različitih sadržaja: koncerte na 4 pozornice, Architects of Air -Luminarium (od 19. kolovoza), 20-tak uličnih performera i teatara, hedonizam i zabavu u Kraljevskoj zoni, vrhunska vina u Vinskom gradu, najbolje od dizajna u Kreativnici, predstave, bogatu izlagačku ponudu, Vindiland i Park kreative za djecu, Varaždin iz zraka, varaždinsku obrtničku ulicu, art-ulicu te još mnogo toga.

Zamišljen kao desetodnevna proslava kralja ljeta, Špancirfest je u ovogodišnjem izdanju poseban naglasak stavio na ujednačenost i raznovrsnost programa, kako bi posjetiteljima pružio užitak za sva osjetila.