Razne radionice oko Male scene pripremljene za Karlovčane

124

Udruge članice KAoperative organiziraju ovaj vikend na prostoru ispred i unutar male scene Hrvatskog doma dnevno druženje. Oko scene će se okupiti predstavnici voditelja iz više organizacija koji će za građane pripremiti različite rekreativne aktivnosti u parku, kreativne radionice uz nezaobilazni DJ program.

U dva dana prezentirat će se rad udruga, inicijativa i pojedinaca koji već koriste prostor male scene na mnogo kreativnih načina u što će se moći uključiti na licu mjesta svi zainteresirani. Namjera nam je oživiti prostor parka oko Hrvatskog doma, i ujedno pripremiti i urediti scenu za novu sezonu jesen/zima. Veliko druženje oko scene započelo je u petak 18. kolovoza već u jutarnjim satima i traje do subote 19.8.

U petak, 18. kolovoza od 10 do 14 sati bit će radionica izrade namještaja od paleta, koju će voditi udruga Art Root, od 16 do 20 sati održat će se Slackline treninzi. U 16 sati organiziran je Chillout DJ program koji će trajati do 20 sati. U 18 sati započet će radionica izrade pokretne instalacije u sklopu 3. Ulične galerije.

Oni koji nemaju prilike sudjelovati na programu u petak, u subotu 19. kolovoza, dnevni program nastavit će se u istim terminima. U 18 sati održat će se POI trening, Ashtanga yoga trening te nastavak DIY mobili- radionica izrade pokretne instalacije.