Održan tradicionalni nogometni turnir Horugvić 2017.

Proteklog vikenda, 19. i 20. kolovoza, održan je tradicionalni nogometni turnir Horugvić 2017. u organizaciji NK Rugvica i tamošnje sportske zajednice za kategorije prstića i limača.

Škola nogometa NK Ilovac česti je sudionik tamošnjih turnira kako u ljetnom, tako i u zimskom izdanju, a ovom prilikom nastupile su kategorije prstića i limača. Prstići su svoje natjecanje završili u grupnoj fazi turnira, dok su limači osvojili odlično 2. mjesto. Titulu najboljeg igrača turnira osvojio je Moreno Prpić.

Uz najboljeg igrača turnira nastupili su još Mateo Lacković, Leon Arapović, Jan Latković, Matija Juratović, Ivan Tuškan, Leon Muže, David Vrbanić, Luka Cvitković i Josip Benić. Postigli su sljedeće rezultate:

Skupina A: Nk Dugo Selo – Nk Ilovac 2:0 te Nk Vrbovec – Nk Ilovac 1:0
Četvrtfinale: Nk Dugo Selo II – Nk Ilovac 1:1 (1:3, deveterci)
Polufinale: Nk Rugvica – Nk Ilovac 0:1
Finale: Nk Zelina – Nk Ilovac 1:0

Na spomenutom je turniru ukupno u dva dana natjecanja sudjelovalo 16 momčadi iz grada Zagreba i okolice, dok je Nk Ilovac nastupio kao jedini predstavnik Karlovačke županije. Prvi je ovo u nizu turnira mladeži na kojima će selekcije škole nogometa Nk Ilovac sudjelovati s ciljem što kvalitetnije pripreme za nadolazeće prvenstvo u ligama Nogometnog saveza Karlovačke županije za sezonu 2017/2018.