Dani piva otvoreni koncertom Lidije Bačić

 

Počeli su dugoočekivani 31. Dani piva. Povorka je tradicionalno krenula sa Starog placa, te su se Karlovčani kroz grad uputili u ŠRC Korana gdje će narednih devet dana biti mnoštvo zbivanja i dobre zabave.

 

Ove godine ima novina poput mogućnosti kušanja piva svih hrvatskih pivovara te Vinski trg. Tamo svi ljubitelji vina imaju priliku probati razne vrste vina. Ipak, nisu svi Karlovčani oduševljeni, jer žele da se manifestacija vrati u zvijezdu.

 

I ove godine postavljene su tri pozornice. Na “plesnjak” pozornici nastupili su tamburaši “Lički drvosječe”, na rock “Rivers band” a na glavnoj Lidija Bačić koja je okupila brojnu karlovačku publiku. To je ujedno bila uvertira u otvorenja Dana piva koje je otvorio Gradonačelnik Mandić.Poznata pjevačica nastavila je s nastupom do kasnih noćnih sati a karlovčani su do dugo u noć slavili otvorenje ovogodišnjih Dana Piva.

 

Brojni posjetitelji, pereci, meso, piva i svirka, tako bi se ukratko mogli upisati Dani piva. No oni su ipak mnogo više. To je bogata karlovačka tradicionalna manifestacija, najveći i najstariji festival piva koji svake godine okupi brojne domaće i strane goste.