Streljački klub za praktično streljaštvo “Bastion” organizirao je pozivni turnir 2017, na kojem sudjeluju članovi kluba i gosti. Puca se više disciplina prema pravilima IPSC-a i ISSF-a. Zaljubljenici u ovaj sport time ostvaruju cilj turnira, a to je promocija kluba i streljaštva općenito.

Streljački klub za praktično streljaštvo “Bastion” organizirao je jedan promotivni turnir na nivou Karlovačke županije na kojem su sudjelovali članovi kluba i gosti iz Karlovca, Duge Rese, Ozlja. Pucali su u više disciplina prema pravilima IPSC-a i ISSF-a.

Ideja ovog natjecanja i pravila potekla su od samog kluba. Glavni je cilj turnira, osim druženja i zabave zaljubljenika o ovaj sport, promocija kluba i streljaštva općenito. Klub očekuje burna sezona, a treninzi su trajali cijelog ljeta.

Klub Bastion djeluje od 2009. godine, trenutno ima 34 člana, od kojih je 25 aktivno. Kao i većinu streljačkih klubova nedostaje financijskih sredstava. Streljivo članovi financiraju sami, a treba osigurati i financiranje odlazaka na natjecanja, osim putovanja, smještaj i kotizacije.