Završeno snimanje izjava za dokumentarni film „Prvih 50 naše dvorane”

Jučer je završeno snimanje izjava za dokumentarni film „Prvih 50 naše dvorane” kojim će se obilježiti 50 godina od izgradnje Školske sportske dvorane u Karlovcu (1967. – 2017.), prve moderne sportske dvorane u Hrvatskoj. Time je završen posao oko prikupljanja cjelokupne dokumentacije za film a sada slijedi montaža filma.

Na snimanje u Karlovac došli su akteri brojnih događanja u ŠSD među kojima su bili prvi direktor ŠSD Branimir Majder, šef karlovačke grupe Univerzijade ’87 Davorin Magdić, karlovačka košarkaška legenda Slobodan Kolaković, proslavljeni stolnotenisač Dragutin Šurbek koji je osvojio naslov prvaka Jugoslavije na prvom velikom međunarodnom natjecanju u karlovačkoj dvorani, novinar i sudionik malonogometnih turnira Antun Samovojska.

Na projektu dokumentarnog filma radi se dva mjeseca. Napisan je scenarij i sinopsis snimanja a javna premijera filma bit će prikazana u ŠSD, subotu 21. listopada. Na točno taj dan je prije 50 godina službeno otvorena Školska sportska dvorana na Rakovcu.