U Domu OS HV “Zrinski”, 1. prosinaca, održan je veliki koncert pod nazivom “Karlovčanima s ljubavlju” Karlovačkog tamburaškog orkestra povodom 70 godina postojanja. Na koncertu je osim Velikog tamburaškog orkestra nastupio i onaj Mali te brojni gosti.

Zvukovi tamburaške glazbe prenijeli su se prepunom dvoranom na svečanom koncertu tamburaškog orkestra. Koncert je uistinu bio “Karlovčanim s ljubavlju” jer je orkestar oduševio svoje sugrađane te su to potvrdili gromoglasnim pljeskom. U orkestru se trude sačuvati tradiciju ali i privući nove zaljubljenike u tamburašku glazbu. Stoga su se odlučili osim tradicionalnih tamburaških pjesama predstaviti i hitove “Abbe”, “Novih Fosila” i drugih.

Iako je koncert bio uspješan te su članovi, kao i publika zadovoljni, postoje i određeni problemi s kojima se susreću te su priznali što im je sada najpotrebnije- mlađi članovi. Smatraju kao je bitno da se orkestar pomlađuje jer to govori o budućnosti tamburaške glazbe.

Ovo je upravo bila dobra prilika za privući nove članove te za predstavljanje tamburaške glazbe na zabavan i mladenački način kao i pokazatelj kako tamburaška glazba živi i ima budućnost.