Karlovačka županija pobjednik malonogometnog turnira gradskih tvrtki

1,952

U petak, 29. prosinca, održan je tradicionalni malonogometni turnir Gradskih tvrtki koje organizira Grad Karlovac. Turnir je odigran u Sportskoj dvorani na Rakovcu a pobjedu je ove godine odnijela Karlovačka županija.

Karlovačka županija na malonogometnom turniru je oduvijek poznata kao opasnost za sve Gradske tvrtke Grada Karlovca. Ove godine je to potvrdila i pobjedom 2:0 nad tvrtkom Mladost koja je bila bolja od Čistoće koja je zauzela treće mjesto. Osim druženja i zabave smisao ovog turnira je pomoći potrebitima. A ove godine je skupljeno 15 000 kuna.

Prošlih godina Gradske tvrtke sudjelovanjem na turnir pomogle su raznim institucijama i udrugama. Doniran je novac za kupnju vozila koje je opremljeno za osobe s invaliditetom, djecu čije su kuće stradale u poplavama a ove godine Grad se odlučio upravo za Centar za odgoj i obrazovanje djece i mladeži Karlovac.

Iz centra su zahvalni na ovoj donaciji iako upozoravaju i potiču da svi oni koji mogu pomognu i nakon ovog božićnog vremena u kojem je većina ljudi sklona darivanju i pomaganju.

Ukupno je na turniru nastupilo šest momčadi. Iako Grad Karlovac, Javna vatrogasna postrojba Karlovac i Vodovod i konalizacija nisu osvojili pehare njihov doprinos za Centar je itekako prepoznatljiv.