Nova vizura ovog dijela grada

Radovi u Vitezovićevoj, Šipuševoj i Šebetićevoj su završeni. Obnovljena je kompletna vodovodna i kanalizacijska infrastruktura i napravljen novi asfalt, opločenje. Rezultat je to ugovora gradske Tvrtke Vodovod i kanalizacija i Grada Karlovca, koji su i finacirali radove. Osim nekih nedovršenih detalja, građani su uglavnom zadovoljni rezultatom.

Bili su ovo vrlo složeni i zahtjevni radovi koji su uz višemjesečne prometne probleme svima koji su se kretali tim dijelom grada, najviše otežavali život građanima koji tamo žive. Ipak, vrijedilo je truda, slaže se većina građana.

Negdje oko tri mjeseca smo se nauživali ovdje ovih radova koji su nam oplemenili grad i ovaj dio je dobio jednu novu vizuru i mislim da oni koji ovdje žive možemo biti zadovoljni, kaže jedan od stanovnika Šipuševe ulice Ladislav Ružička, pastor Baptističke crkve.

Prema njegovim riječima, vrijednost ovih radova nije samo u onome što se vidi, već pogotovo u onome što se ne vidi, što je ispod zemlje, a to su nove vodovodne i kanalizacijske instalacije.

U cjelini, građani su zadovoljni s ovako vrijednim projektom, a priželjkuju uređenje i ostalih dijelova grada. Posebno im je važno da imaju priliku prethodnog uvažavanja njihovog mišljenja kako bi se došlo do najboljih rješenja. Također, nadaju se i da će se u što skorijem roku ispraviti neke manje nepravilnosti na rubovima zgrada i ulazima.