Dugorešanka Tea: Moj prijatelj Kristijan treba pomoć!

Prava i iskrena prijateljstva postoje, pokazala je to mlada Dugorešanka Tea Golubić kada je pokrenula humanitarnu akciju za svojeg prijatelja Kristijana Trupkovića. Kristijan kao osoba s invaliditetom teško pronalazi posao. A jedna od prepreka je što nema automobil koji on može voziti. Kako bi mogao kupiti auto kojim bi putovao na posao, Tea je pokrenula humanitarnu akciju.

Kristijan je inače kuhar po struci koji već desetak godina bezuspješno traži posao. U Dugoj Resi gdje živi nema posla za njega, a tražio ga je osim u Karlovačkoj i u drugim županijama. No kada bi ga i našao, prepreku mu je postavljalo putovanje.

Radno vrijeme u ugostiteljstvu često zahtijeva rani dolazak i odlazak s posla kada javni prijevoz ne vozi. Kristijan ima položen vozački ispit ali nema auto. I to poseban automobil koji bi on mogao voziti, a koji košta oko 45 tisuća kuna. Njegova prijateljica Tea Golubić pokrenula je humanitarnu akciju kojom bi prikupili potreban novac. Napravila je priču o Kristijanu i predstavila ga svima preko društvenih mreža.

Kupnja automobila i konačan pronalazak posla Kristijanu bi značilo jako puno. Napokon bi mogao kupiti tenisice u kojima bi lakše hodao, bio bi samostalan i napokon bi živio, kaže Kristijan, te se ne bi više osjećao izoliranim od ostatka svijeta.

Kristijanu možete pomoći uplatom na broj tekućeg računa:

Banka: Zagrebačka banka d.d.
IBAN: HR3123600003513312749
Primatelj: Tea Golubić
Poziv na broj: 3513312749
Model (ZABA): 00
Model (PBZ): 99
Svrha uplate: Humanitarna akcija
SWIFT/BIC: ZABAHR2X