KABA

NK Ilovac uspješan na međunarodnom nogometnom turniru u Ogulinu

U organizaciji škole nogometa Ogulin na gradskom stadionu u Ogulinu u subotu i nedjelju 9. i 10. lipnja održan je 9. međunarodni nogometni turnir za kategorije prstića i limača. Ukupno je u dva dana turnira sudjelovalo 20 momčadi iz Hrvatske i Slovenije, a najzapaženije rezultate postigli su najmlađi nogometaši Nk Ilovac osvojivši po jedno zlato i srebro te dvije individualne nagrade za najboljeg vratara.

Osim kvalitetnog i vrlo dobro organiziranog nogometnog turnira, domaćin se potrudio svim sudionicima približiti i ogulinski festival bajki organiziravši svačani mimohod Ogulinom, što je za najmlađe nogometaše predstavljalo posebnu zanimljivost i jedinstveno iskustvo.

U subotu prvog dana natjecanja u kategoriji prstića Nk Ilovac osvojio je drugo mjesto, dok je Stjepan Plavetić proglašen za najboljeg vratara turnira. Sastav: Plavetić, Mihalic, Čohan, Slaćanin, S. Juratović, Jurčić, Mihalić, Ban, Leljak, Tomačić, Rataić, Ruklić i Berša. Trener Alen Škrtić

Postignuti rezultati:

Skupina B,

Nk Goranin – Nk Ilovac 0:3
Nk Ilovac – Nk Naprijed 2:0
Nk Ilovac – Nk Korana 4:1

Polufinale,

Nk Ogulin – Nk Ilovac 0:5

Finale,

Nk Ilovac – Nk Čulinec 0:4

U nedjelju drugog dana natjecanja u kategoriji limača Nk Ilovac uvjerljivi je pobjednik uz najboljeg vratara turnira kojim je proglašen Luka Cvitković.

Postignuti rezultati:

Skupina D,

Nk Ilovac – Nk Gospić ’91 1:0
Nk Ilovac – Nk Bela Krajina 5:0

Četvrtfinale,

Nk Ilovac – Nk Naprijed 3:1

Polufinale,

Nk Ilovac – Nk Lokomotiva Rijeka 2:1

Finale,

Nk Ogulin – Nk Ilovac 1:1 (0:2, deveterci)

Sastav: Cvitković, Muže, Vrbanić, Tuškan, Gerić, Banović, Lacković, Kuturovac, Šeketa, Arapović, Prpić, M. Juratović, Bogdanović. Trener Igor Gec

Škola nogometa Nk Ilovac nastavlja tijekom mjeseca lipnja, a prije ljetne stanke,  s praksom nastupanja na turnirima u Županiji i okolici s ciljem usavršavanja stečenih nogometnih vještina na treninzima te socijalizacije mladih nogometaša. U planu su nastupi na turnirima u Lučkom, Zagrebu, Jastrebarskom, Slunju i Duga Resi.

Svi zainteresirani potencijalni novi članovi dobrodošli su se javiti voditelju škole nogometa na 095/197-4409 ili putem Facebook stranice www.facebook.com/NogometniKlubIlovac gdje mogu dobiti sve potrebne informacije o terminima treninga, upisima i natjecanjima za sve uzraste.